Marrone

Agricola Gian Piero Marrone er en lille familie ejet - og drevet - vingård, beliggende midt i det pittoreske landskab midt i Barolo distriktet, og nærmere betegnet midt i den lille landsby Annunziata.

Familien har drevet vingården igennem 4 generationer og har udviklet sig fra at være en mindre "vingård" og til nutildags at måtte betegnes som værende en mellemstor forretning.

At det dog stadigvæk er familien selv - med døtrene Denise, Serena og Valentina - der driver "værket", med arbejdet i kælder, salg og drift, har gjort at det er det perfekte match for et lille vinfirma som os - Jenki Vin. 

Familieforetagende Marrone har gennem en innovativ og nyskabende forretningsgang udviklet sig til at være en moderne mindre virksomhed - som dog stadigvæk er lykkedes med at bibeholde det gamle vinhåndværk i hovedsædet -  men som hele tiden bliver udvidet med nye tiltag.

Det har bla. betydet at man har en stor bibeskæftigelse med små og større vingårds- og kælder-besøg, bryllups arrangementer, Picnic i deres vinmarker og arrangementer med Italiensk madlavning i deres nye og fuldt udstyret catering køkken.

Køkkenet er indrettet lige over - og i tilknytning til - deres store og hyggelige vinkælder, som er indrettet med borde og bænke, så man kan nyde de hjemmelavede retter i hyggelige omgivelse.