Château Redortier - Beaumes de Venise.

Château Redortier var i middelalderen et meget vigtigt befæstet slot, der forsvarede fyrstedømmet Orange. Det blev ødelagt i det 18. århundrede, og fra ruinerne rejstes en provencalsk gård.

I 1956 blev stedet købt af Etienne de Menthon - som var uddannet agronom - han restaurerede godset til sit oprindelige udseende, og plantede vinstokke i egnede områder. For at respektere miljøet og favorisere vinens naturlige karakter, er behandlingen af vinstokkene mod sygdomme underlagt nænsomme metoder. Udbytterne kontrolleres bevidst ved 30 til 35 hl / ha, hvilket resulterer i kvalitetsvine. En egentlig kælder blev dog først etableret i 1981.

Château Redortier er, med sine 35 hektar vinstokke i en virtuel - næsten lige linie - særlig godt placeret tæt på de berømte ”Kniplingsbjerge” Dentelles de Montmirail. Godset har marker liggende i appelationerne Côtes du Rhône Villages (2 ha.), Ventoux (1 ha.), Beaumes de Venise (28 ha.), Gigondas (4 ha.) og IGP (2 ha.).

Landskabet er ret usædvanligt med vinstokke plantet i en højde af 400-500 meter på sydvendte bakker, der drager fordel af ler og kalksten og en meget tør sommersæson. Godset har bevaret sin familiekarakter, idet tvillingesøstrene Sabine og Isabelle overtog driften efter faderen Etienne de Menthons død i 2017.

Høsten udføres manuelt og der udføres strenge sorteringsprocedurer.