Sidste nyt

Maj 2021

Foråret og lysere tider er endelig over os, og derfor er vi tilbage igen, efter næsten at have været lukket helt ned det sidste års tid. Om ganske kort tid får vi en helt ny producent fra Rhône hjem - men det vender vi tilbage med lidt senere.

Der er lige landet en palle vin fra vores producent Villa Mongalli - et af de absolut bedste huse i Umbrien - hvis vi selv skal sige det.

Med på pallen var der også et mindre parti af en ny vin - nemlig Colcimino lavet på 90 % Syrah og 10 % af hvidvinsdruen Trebbiano Spoletino - mørk, kraftig, masser af frugt og en god fast syre. Måske lidt ”Côte Rôtie look-alike". Virkelig en dejlig vin, og desværre kun i en begrænset  mængde. Pris KUN kr. 210,- Her skal I virkelig være hurtige.

Mongalli`s fantastiske vine lavet på Sagrantino var også med - både i den seneste udgivne årgang 2008 - men også i den vilde og modne årgang 2005.

Januar 2020

Vi har lige fået vine hjem fra et nyt vinhus til vores sortiment - og denne gang fra Loire i Frankrig - som vi besøgte i efteråret 2019.

Vinenene kommer fra Domaine La Loge, som ligger midt i Pouilly-Fumé i den aller østligste del af Loire området.

Området producerer som bekendt KUN hvide vine, og derfor har vi også kun haft mulighed for at importere 4 vine - alle lavet på Sauvignon Blanc druen.

De vil få deres debut på vores store årlige "Vin & Tapas" smagning, som løber af stabelen lørdag den 7. marts fra kl. 14-17 på Montebello. SÅ HUSK AT TILMELDE DIG!!

 

Maj 2019

Så er lagret af Rosé vin fyldt op igen.

Ny årgang, ny etiket, men stadigvæk den samme vin. Vores populære Ventoux Rosé fra Font-Sane i Gigondas er tilbage i endnu en fantastisk årgang.

Druerne er de typiske for det sydlige Rhône - nemlig Grenache og Syrah. 

Januar 2019

Så er der igen nye vine i webshoppen – et nyt hus fra Italien, nærmere betegnet fra Tortona området i provinsen Alessandria, som ligger i den sydøstlige del af Piemonte.

Et område som især er kendt for de fantastiske hvide Timorasso vine, men faktisk laver de ganske kvalificerede røde vine på bla. Barbera og Croatina.

Som en del af jer formentlig allerede ved, har vi i et års tid importeret vine fra Mr. Timorasso himself – nemlig Walter Massa.
Da Massa jo er no. 1 i området, tænkte vi – hvorfor ikke også importere vine fra områdets no. 2 – så vi tog kontakt til denne producent – nemlig Claudio Mariotto, for at få arrangeret et besøg.

Under vores sidste besøg i området, havde hverken Walter Massa eller Claudio Mariotto desværre ikke tid til at tage imod os, pga. at de var midt i høsten. Denne gang skulle så være lykkens gang og vi fik audiens hos begge to, og sikken fantastisk dag det blev – vi var hele 4 TIMER begge steder!!

Det viste sig så, at de faktisk også var rigtig gode venner, da de var foregangsmændene for nyplantningen, udbredelse af kendskabet og promoveringen af Timorasso druen i området.

Og vinene fra Claudio Mariotto viste sig faktisk at være så fantastiske, så vi næsten inden vi landede i Danmark igen, havde besluttet at disse herlige vine SKULLE vi bare have hjem.
Selvfølgelig også fordi at priserne er ret rimelige – her får man en helt udsøgt kvalitet for pengene.

Claudio Mariotto er en rar mand og han var straks med på at give en fin lille fin rabat på denne første sending, og det mener vi selvfølgelig skal komme vores kunder til gode – så derfor kører vi med en introduktionspris her til at starte på.