Vi er vel nok det man i dag må betegne som en mindre garage importør.

Jenki Vin startede i det små i 2008, med 2-3 producenter, og i dag ligger vi konstant omkring 10-12 forskellige producenter, fortrinsvis fra Spanien, Frankrig og Italien, dog med enkelte afstikkere til Slovenien og Australien

I dag består Jenki Vin af Kim, John og Peter, alle 3 med baggrund i Helsingør Vinmuseumsforening, både i bestyrelsen og som undervisere på Vinskolerne gennem mange år. 

Målsætningen er, at importere kvalitets vine fortrinsvis fra små producenter, der som udgangspunkt ikke kan fås hos andre forhandlere i Danmark.

Vi sætter en stor ære i at holde priserne nede helt fra starten af. Dette betyder så også, at du hverken behøver at købe 12 stk. eller flere flasker, for at opnå mængderabat - prisen pr. flasker er altid den samme, og du kan blande som du vil.

Vi har heller ikke noget imod at være lidt nichepræget i vores tilgang til vores udvalg af vine. Derfor vil du feks. kunne finde små interessante druetyper som Lagrein og Timorasso i vores sortiment. Fantastisk spændende vine på nogle forholdsvis ukendte druer.

Vi har personligt smagt alle de vine vi tager hjem, og ingen vine finder vej til vores hylder, uden at vi selv drikker dem med stort velbehag. Selvfølgelig vil der være folk der bryder sig mindre om nogle vine end andre - men kvaliteten af de vine vi tager hjem, er i orden.

Derfor bytter vi også til en hver tid, hvis man har fået købt noget vin, som man alligevel bryder sig mindre om. Livet er simpelthen for kort til at drikke vin, som man bare ikke syntes giver én en god oplevelse.